Herhaalservice

 

U kunt uw herhaalrecepten op de volgende manieren aanvragen:

  • via de herhaaltelefoonlijn
  • via onze Herhaalservice

Herhaaltelefoonlijn
Heeft u een huisarts in Carnisselande of Portland (m.u.v dr. Zarba) dan kunt u op maandag t/m vrijdag voor 10:00 u gewenste herhaling inspreken in de herhaaltelefoonlijn van uw huisarts. De recepten worden direct klaargemaakt en kunt u 's middags na 15:30 ophalen.

Herhaalservice Apotheek Carnisselande
U houdt zelf de controle over uw geneesmiddelen, maar laat deze voor de afgesproken periode door de apotheek klaarzetten met de zogeheten Herhaalservice. Patiënten die aan onze herhaalmedicatie mee doen krijgen eerst een intakegesprek. Hierin komen alle belangrijke gegevens aan de orde. De apotheek houdt voor u bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft en zorgt in overleg met de arts dat deze op tijd voor u klaar staan en meldt dat aan u door zodat u deze op kunt halen of in overleg bezorgd worden. U hoeft zelf niet meer te bellen.

De herhaalservice is een service van uw Service Apotheek Carnisselande. Kom langs of bel (0180 69 96 00) voor een intakegesprek.

Hebt u interesse in de automatische herhaalservice, klik hier voor het 
aanmeldformulier . 

Bijkomend voordeel om een account aan te maken!
U kunt alleen online een herhaling aanvragen indien uw huisarts zich heeft aangesloten bij de herhaalservice van Apotheek Carnisselande.
Wilt u medicijnen bestellen waarvoor geen recept van de huisarts verplicht is (anticonceptie, insulines, etc.), dan kunt u dit ook bestellen via een account. 

Ook als u  geen gebruik maakt van het online aanvragen van herhaalmedicatie is het aanmelden bij de herhaalservice een aanrader. U kunt in uw eigen, beveiligde omgeving namelijk de recente afleveringen van de apotheek bekijken. Zo heeft u altijd de meest recente medicatiestatus onder handbereik! 

Klik hier om een account aan te maken.